Toppik Toolkit

Toppik Toolkit

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Toppik Toolkit

Productbeschrijving

 

Bent u zakelijk klant van Hair Labs? Log dan eerst in (of meld u aan) om onze producten te kunnen bestellen.

 

Bent u consument? Ga dan naar www.hairlabs.nl.

 

Toppik Toolkit

De Toppik toolkit is de complete kit met alle handige Toppik Tools. Zoals de Toppik Spray Applicator waarmee je Toppik Fibers perfect op de juiste plek aanbrengt. De Toppik Hairline Optimizer, waarmee je in een handomdraai de perfecte haarlijn creëert. En Toppik Fiberhold Spray, die zorgt voor extra binding tussen de Toppik Fibers en je haar.

 

De Toppik Toolkit is een onmisbare kit voor de echte Toppik gebruiker. 

   

De complete Toppik Toolkit bevat:

 

Toppik Spray Aplicator

Toppik Spray Applicator

De Toppik Spray Applicator zorgt voor een beter en zuiniger gebruik van de Toppik Hair Building Fibers. Met deze Applicator spray je de haarvezels alleen op de plekken waar het nodig is. Hij past op zowel de 12 gram bus als de 27,5 gram bus.

 

Toppik Hairline optimizerToppik Hairline Optimizer

Met deze speciaal voor je haarlijn ontworpen kam is het gemakkelijk om in een handomdraai een perfecte haarlijn te creëren. Inhammen verdwijnen dankzij de haarvezels en deze optimizer zorgt voor een natuurlijke, mooie haarlijn. 

Toppik Fiberhold SprayToppik Fiberhold Spray

Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat je je voor 100% zeker kan voelen, zelfs in de regen en de wind. Toppik Fiberhold Spray is een fijne nevel die specifiek is ontwikkeld om de binding tussen de Toppik Hair Fibers en dunnere haren te verbeteren.

Extra informatie

eenheid Nee
kleur Nee
Video Description Nee
Video Nee
Video
Beschrijving Nee

Klantenbeoordelingen