Klantenservice

Hair Labs heeft service hoog in het vaandel staan. Neem bij vragen altijd even contact met ons op!

 

Contact

Wilt u contact met ons opnemen?

U kunt altijd een e-mail zenden aan info@hairlabs.nl of bellen met 010 8 200 362.

 

U kunt ons ook schrijven:
Hair Labs bv
Overschieseweg 10-a
3044 EE ROTTERDAM

 

Openingstijden

Hair Labs is telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 10.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag   10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 17.00

 

Nieuwsbrief

Wilt u meer nieuws en aanbiedingen ontvangen? Geef u dan hier op voor de Nieuwsbrief. U kunt zich ook eenvoudig afmelden voor onze nieuwsbrief met deze link.

 

Verzending

Hair Labs verstuurt haar bestellingen met PostNL. Doorgaans worden bestelling die voor 15.00 uur geplaatst zijn, nog dezelfde dag verstuurd en zijn deze dus de volgende dag bij u in huis. Verzendingen naar het buitenland kunnen enkele dagen in beslag nemen. De bestelling wordt verzonden in een neutrale doos met als afzender HL Webshops. Er moet altijd getekend worden bij de deur door de geadresseerde. De zendingen worden niet afgegeven bij de buren. Voor bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €5,50 per bestelling. Wanneer een product niet op voorraad blijkt te zijn, nemen wij direct contact met u op.

 

Betaling

 

Bij Hair Labs betaalt u veilig en gemakkelijk. U kunt betalen met iDeal en de Creditcards Visa, Mastercard en American Express. Het is ook mogelijk om op factuur te betalen. U ontvangt dan uw pakket en u dient binnen 14 dagen na ontvangst het bedrag over te maken. In het geval van een bestelling op factuur mag de bestelling maximaal een waarde hebben van €150,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Hair Labs bv.

 

De prijzen op HairLabsb2b.nl zijn exclusief BTW.

 

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

 

Privacy Beleid

Hair Labs gaat voorzichting met uw belangrijke gegevens om. Lees er meer over in ons Privacy Beleid.

 

Garantie

Bij Hair Labs verkopen we alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waar we zelf achter staan en die we zelf getest hebben. Mocht een van onze producten toch binnen een onredelijke termijn gebreken vertonen, neem dan altijd contact met ons op. Wanneer dit binnen de door de fabrikant gestelde garantietermijn valt sturen wij deze op. Wanneer het buiten de fabrieksgarantie valt zoeken we samen naar een oplossing.

 

Retourneren

Wilt u een via onze webwinkel gekocht product toch niet houden? Wij bieden u een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Als u niet tevreden bent over het product, dan kunt u dit binnen 30 dagen gratis terugsturen, waarna u uw geld terug gestort krijgt. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het meegestuurde retourformulier.

 

Ons retouradres is:
HL Webshops
betreft: retourzending
Antwoordnummer 20192
3020 VB  ROTTERDAM

 

BTW en KvK

 

  • BTW/VAT NL.821058952.B01 
  • KvK 24467621